Bijgewerkt: 11 augustus 2022

Niels Geusebroek speelt Coldplay liedjes met Prof. Nomad in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
07-09-2021

Op zaterdag 9 oktober 2021 keert het collectief Prof. Nomad terug naar het podium van P60. Tijdens dit concert spelen zij samen met Niels Geusebroek verschillende nummers van Coldplay. Al eerder deed Niels samen Bartel Bartels (Prof. Nomad) een paar zeer succesvolle tribute-optredens op onder andere de Zwarte Cross, daardoor hebben ze gelukkig besloten om er een vervolg aan te geven.Niels Geusebroek begon zijn muziekcarrière met de band Silkstone, waarmee hij hits scoorde als What's The Reason en op Pinkpop en Lowlands speelde. Na zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2012 brak hij solo door met grote hits Year Of Summer  en Take Your Time Girl. Niels en de uitmuntende muzikanten van Prof. Nomad gaan de mooiste Coldplay nummers spelen.  'Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt. Het is een genot om die songs te mogen spelen.' 

Prof. Nomad bezorgde de afgelopen jaren al vele prachtige eerbetonen aan verschillende artiesten. Zo opent P60 elk jaar met de welbekende Bowie tribute. De line-up voor deze avond is: Niels Geusebroek, Bartel Bartels (Prof Nomad), Reinier Scheffer (Bløf), Patrick van Herrikhuyzen (Van Dik Hout), Stephan van der Meijden (Independent).

Niels Geusebroek speelt Coldplay. 9 oktober 2021 Aanvang: 21:00 Kaarten voor de show kosten € 16.50 (incl. servicekosten). Kaarten zijn beschikbaar via: www.p60.nl/09-10-2021/niels-geusebroek-speelt-coldplayAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.