Bijgewerkt: 5 maart 2024

Nieuw cursusblok start in januari 2023 bij Platform-C Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform-C Amstelveen
07-12-2022

Platform-C Amstelveen is de organisatie voor cultuureducatie en cultuurparticipatie en biedt taal- en creatieve cursussen aan gericht op inwoners van Amstelveen en de regio Amstelland. In januari 2023 start het nieuwe cursusblok van Platform C en je kan je nu inschrijven! Het complete cursusprogramma van Platform C is verdeeld over zes disciplines: muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media. Er zijn mogelijkheden voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom bij Platform C!

Foto Amstelveen
(Foto Platform-C Amstelveen - 2022)

In januari 2023 start het nieuwe cursusblok van Platform C en je kan je nu inschrijven! Het complete cursusprogramma is verdeeld over zes disciplines: muziek, dans, urban arts, beeldende kunst, talen en media

Muziek. In het nieuwe jaar starten er vier nieuwe muziekcursussen voor de leeftijdsgroepen 0 t/m 6 jaar en vanaf 21 jaar. Kinderen kunnen de cursus 'Muziek voor baby's en peuters' volgen. Tijdens deze cursus worden kinderen samen met hun ouders, verzorgers, opa, oma of oppas creatief gestimuleerd. Voor beiden gaat er een wereld open tijdens deze cursus. Voor volwassenen zijn er ook de cursussen: 'Basiscursus Muziek Volwassenen', 'Projectorkest' en 'Projectorkest harp'. Deze combinatie van cursussen zorgt voor een aanbod voor ieder niveau.

Dans. Op het gebied van dans worden er drie nieuwe cursussen aangeboden. Voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden worden er danscursussen aangeboden, waarbij zij zich bewust kunnen worden van hun lichaam, de ruimte en hun emoties. Ook leren ze zich ontwikkelen op het gebied van coördinatie en muzikaliteit.

Urban arts. Ook binnen de discipline urban arts worden er drie nieuwe cursussen aangeboden voor verschillende leeftijdsgroepen. Leer werken aan een stukje flow en ritme om uiteindelijk een kijkje te nemen naar de performance van een nummer of spuit je eigen 'piece'. Bij Platform C kan het allemaal!

Talen. Met de nieuwe taalcursussen van Platform C leer je met de juiste begeleiding een nieuwe taal, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Koreaans, Japans of Gebarentaal. Alle cursussen worden gegeven op verschillende niveaus en door middel van een intakegesprek bepaalt de docent met welk instroomniveau je kan starten. Ben je geïnteresseerd? Bekijk ons volledige aanbod op de website of schrijf je gelijk in voor een intakegesprek!

Beeldend. Wil jij leren tekenen, schilderen of aquarelleren? Of is kunstgeschiedenis juist meer jouw ding? Met de elf nieuwe creatieve cursussen van Platform C kan jij op elk niveau je creativiteit leren uiten. Ben je geïnteresseerd? Bekijk het volledige aanbod op de website!

Media. Ook op het gebied van media valt er veel te leren bij Platform C. Tijdens de cursus 'Filmen en Vloggen met je Smartphone' leren kinderen van 12 t/m 20 jaar alle basiskneepjes van het vak door de theorie direct toe te passen in de praktijk. Misschien schuilt er in jou ook wel een echte regisseuse of cameraman!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.