Bijgewerkt: 29 september 2023

Nieuwbouwplan Tulpenburg bereikt hoogste punt

Nieuws -> Gemeente

Bron: Trebbe
22-03-2015

Ruim een maand  na de start bouw van het nieuwbouwproject 'Tulpenburg', is nu al het hoogste punt bereikt. Het project, dat bestaat uit 47 herenhuizen, wordt gerealiseerd in Amstelveen Noord in de wijk Elsrijk.

Met koopprijzen vanaf € 425.000 v.o.n. behoren de woningen tot het duurdere segment. Toch zijn de riante herenhuizen in recordtempo verkocht. Na de start verkoop meldden zich maar liefst 300 gegadigden. In slechts drie maanden tijd was het project uitverkocht. Een snelheidsrecord voor ontwikkelaar en bouwer Trebbe uit Nieuwegein, die de woningen in nauwe samenwerking met de gemeente Amstelveen heeft ontwikkeld.

Foto Amstelveen
(Bron Trebbe.nl - 2015)

Artist impression van de nieuwe Tulpenburg in Amstelveen


Het bereiken van het hoogste punt is in de bouw traditioneel een mijlpaal, waarbij de vlag in de top van de woning wordt gehesen. Op  donderdag 2 april wordt dit samen met de toekomstige bewoners en omwonenden van Tulpenburg gevierd. Wethouder Peter Bot (BBA) van Ruimtelijke Ordening is aanwezig voor het verrichten van de officiële handeling.

Verwachting is dat in juli 2015 de eerste woningen klaar zijn. De herenhuizen worden compleet met inbouwkeuken, vloerverwarming, dubbele tuindeuren, vijf slaapkamers en een dakkapel opgeleverd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.