Bijgewerkt: 12 april 2024

Nieuwe website gemeente heeft problemen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen / Amstelveenweb.com
01-03-2006

De volgende tekst werd in de plaatselijke media gepubliceerd:

Vanaf 1 maart 2006 is hij definitief in de lucht. En we zeggen er direct bij: inclusief 'kinderziekten'. Dat kan niet anders in internetland. Alleen door de praktijk ontdekken we echt wat we nog meer kunnen verbeteren aan de nieuwe site van de Gemeente Amstelveen.

We nodigen u graag uit om vandaag nog de nieuwe site bezoeken. Het adres is hetzelfde: www.amstelveen.nl

Als u vaker op de oude site bent geweest, dan ziet u direct hoe ingrijpend we de boel hebben veranderd. De vormgeving is volledig anders - helemaal in lijn met de nieuwe huisstijl. Ook de indeling is ingrijpend veranderd: naast nieuws en nieuwtjes, ziet u op de homepage in een oogopslag de producten en diensten van de gemeente. Dat maakt zoeken sneller, makkelijker en overzichtelijker. Op termijn kunt u op de site ook formulieren online invullen, tot die tijd moet u ze helaas nog heel ouderwets downloaden en ondertekend terugsturen.

Uitnodiging

Een aantal inwoners en bedrijven binnen Amstelveen heeft de afgelopen dagen de eerste versie van de nieuwe site getest. Hun bevindingen zijn we nu aan het verwerken in de nieuwe site. Maar uiteraard horen we ook graag van u wat u van de site vindt en waar hij nog voor verbetering vatbaar is. Want alleen de praktijk, dus u, is de beste leermeester.

We zien uw reacties graag komen. U mailt ze aan Anita van Rems: j.a.g.m.van.rems@amstelveen.nl


Maar helaas de eerste kinderziekte is al uitgebroken, want vandaag (1 maart 2006) kunnen de bezoekers van de website van de gemeente nog steeds de oude layout zien.

Website gemeente amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2006)

Een screenshot van de website Gemeente Amstelveen op 15 uur


De volgende tekst staat op de website:

Onze website draait op de server van KPN. Zij hebben technische problemen waardoor onze nieuwe internetsite momenteel niet beschikbaar is. KPN werkt met man en macht aan het probleem. Als de server weer werkt, laten we u de site meteen zien. We houden u op de hoogte....!
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.