Bijgewerkt: 28 september 2023

Nieuwe Dorpsraad van Nes aan de Amstel is geïnstalleerd

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-09-2023

Op 5 september 2023 vond de officiële installatie plaats van de nieuwe Dorpsraad in het Dorpshuis van Nes aan de Amstel. Burgemeester Tjapko Poppens zat de voorgadering voor. De Dorpsraad 2023-2027 bestaat uit de volgende leden: mevrouw Hanny Ekkelkamp, Henk Boelrijk, Hermann Ruhe, Rinus Verheggen, Frans Van der Vugt-Schmitz, Henk Jurriën en Pieter Beke.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Burgemeester Tjapko Poppens met de leden van de nieuwe Dorpsraad van Nes aan de Amstel op 5 september 2023

Tijdens deze gelegenheid werd er ook afscheid genomen van de drie scheidende leden, mevrouw Sandra Meulenbelt en de heren Walter Boer en Erik van Leeuwen, die zich jarenlang hebben ingezet voor de Dorpsraad. De Dorpsraad behartigt de belangen van de bewoners van Nes bij de gemeente en zet zich in voor de lokale gemeenschap. Het nieuwe bestuur is een goede mix tussen ervaren en nieuwe leden en start vol enthousiasme aan de bestuursperiode.

De Dorpsraad Nes aan de Amstel is een gekozen, niet politiek, adviesorgaan voor de gemeente Amstelveen. De Dorpsraad is op initiatief van de gemeente Amstelveen in 1979 opgericht. Doel is om de belangen van het gebied Nes aan de Amstel en haar inwoners te behartigen in de besluitvorming van de gemeente Amstelveen. Inwoners uit het gebied Nes aan de Amstel kunnen zich verkiesbaar stellen, de verkiezingen zijn 1 x per 4 jaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.