Bijgewerkt: 18 mei 2024

Nieuwe Heerser van het Turvegat van 2017 is ingewijd

Nieuws -> Informatief

Bron: Michel Becker Grootvorst der Turftrappers
14-11-2016

Afgelopen zaterdag 12 november 2016 vond om 11 over 11 in Café de Manen in Amstelveen de installatie van de nieuwe Heerser van het Turvegat plaats. Locoburgemeester Herbert Raat had de eer om deze bijzondere handeling te verrichten en Prins Lex den Eerste te installeren.

Foto Amstelveen
(Foto Hein Helle - 2016)

Op de foto ontvangt Herbert Raat (r), in gezelschap van Grootvorst Michel Becker, Adjudant Kees en Lex Koot, zijn persoonlijke onderscheiding welke het motto 'Een Hart van Goud', zal uitdragen, een ode aan alle vrijwilligers


Carnavalsvereniging De Turftrappers Amstelveen zijn zeer verheugd, dat Lex Koot, zelf Koninklijk onderscheiden voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk, de Turftrappers als hun Prins Lex den Eerste zal vertegenwoordigen en het motto op gepaste wijze zal uitdragen. Alléé, Alléé, Alléé!! De grootste en oudste Carnavalsvereniging van Amstelveen, oftewel Turvegat Carnavalsvereniging De Turftrappers Amstelveen is op 11-11-1977 opgericht.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.