Bijgewerkt: 21 september 2021

Nieuwe campagne Trucado straks bij DEEN Supermarkten

Nieuws -> Informatief

Bron: DEEN Supermarkten
20-01-2015

DEEN Supermarkten start vanaf zondag 25 januari 2015 tot en met zaterdag 7 maart 2015 met de nieuwe campagne Trucado. Klanten kunnen tijdens deze periode sparen voor 25 goocheltrucjes. Bij ieder trucje hoort een filmpje, waarin de goochelaar Roy van Rossum de truc uitlegt. Kinderen, maar ook volwassenen kruipen zelf in de huid van een goochelaar en kunnen zo hun eigen goochelshow maken.

Tijdens de Tucado campagne krijgen klanten bij iedere € 15,- aan boodschappen een flowpack, waarin een trucje zit. Op de achterzijde van elke verpakking staat een QR code die doorlinkt naar een filmpje, waar goochelaar Roy de truc voordoet, maar daarna ook uitlegt hoe de truc werkt. Na het zien van het filmpje kun je dus zelf de truc uitvoeren! Onder alle trucjes zijn ook een aantal gouden goochelstafjes. De vinders van deze stafjes winnen in ieder geval een DEEN waardebon, maar maken daarnaast ook kans op een goochelshow van Roy van Rossum voor hun hele klas.Roy van Rossum is bekend door zijn YouTube serie ‘Goochelen doe je zo’. Deze serie heeft meer dan 5 miljoen views op YouTube. Roy weet regelmatig mensen in verbazing achter te laten met zijn magische trucs op het allerhoogste niveau. Deze trucs legt hij heel eenvoudig uit, zodat kinderen en volwassenen geïnteresseerd raken in het goochel vak. Goochelaar Roy brengt het concept van goocheltrucs doen naar een hoog niveau, omdat hij de trucs zo goed uitlegt in de filmpjes. Meer zien van Roy en ‘Goochelen doe je zo’? Bekijk dan zijn eigen YouTube kanaal.

DEEN Supermarkten is heel blij met deze primeur in goochel- en supermarktland en zal dan ook veel magische stof doen opwaaien. Deze betoverende spaaractie zal veel klanten bij DEEN Supermarkten veel goochelplezier opleveren. Wat is er nou leuker dan kijken naar een goocheltruc door een vriend of familielid!

Over DEEN Supermarkten

De regionale supermarktketen DEEN is sinds 1933 actief in Noord-Holland. De heer Deen sr. opende toen zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 70 winkels in Noord-Holland en Flevoland, met inmiddels 7.000 mensen in dienst. DEEN blinkt uit in verse producten als brood, vlees, kaas en bloemen en planten. In combinatie met de lage prijzen is het de favoriete supermarkt van veel mensen uit Noord-Holland en Flevoland. Adres: DEEN supermarkt Bankrashof 32-41 AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.