Bijgewerkt: 29 maart 2024

Nieuwe cursus Power for Kids

Nieuws -> Informatief

Bron: Barbara te Boekhorst
01-03-2015

Zit jouw kind lekker in zijn vel? Is jouw kind soms onzeker? Wil het minder piekeren, zich lekkerder voelen en zich beter kunnen concentreren? 15 maart 2015 start weer een cursus Power for Kids. In dit praktische programma leren kinderen hoe goed het voelt als zij in hun kracht staan. Het effect is direct waarneembaar. Je kind is blijer, piekert minder en zit lekkerder in zijn vel. Tijdens de landelijke Week van de Opvoeding is er aandacht aan besteed.

Power for Kids wordt gegeven door drs. Barbara te Boekhorst (coach/trainer en communicatieadviseur). “Een op de vijf kinderen is zo gevoelig, dat het makkelijk emoties en prikkels van mensen uit hun omgeving oppikt. Deze prikkels komen soms zo hard binnen, dat hun stemming in korte tijd ineens kan omslaan van ontspannen naar bijvoorbeeld boos. Power For Kids geeft kinderen tools om hier beter mee om te gaan. Gevoelige kinderen zijn vaak kritisch ten opzichte van zichzelf en/of hebben moeite om zich goed te concentreren. Zij hebben veel baat bij de praktische oefeningen.”



Power for Kids

Power for Kids is voor kinderen van 8-12 jaar. Er wordt gebruik gemaakt van NLP, Oplossingsgericht werken, EFT (Emotional Freedom Techniques), lichaamsgericht werken en mindfullness. De cursus  bestaat uit vier lessen van 1,5 uur. De kinderen krijgen praktische oefeningen mee naar huis, zodat het direct thuis en op school kunnen toepassen.

Wat leert je kind? Je kind leert hoe het lekkerder in zijn vel zit, manieren om negatieve emoties te verminderen en hoe hij, of zij zich beter kan concentreren. Ook leert je kind, hoe het zijn eigen ruimte in kan nemen, zodat het minder last heeft van alle prikkels om zich heen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zondag 15 maart, 29 maart, 12 april en 19 april 2015 van 13:00-14:30 uur. De cursus vindt plaats in praktijk de Zon Rondom (Ringdijk 16C) in Amstelveen. De kosten bedragen 125 euro voor 4 lessen. Dit is inclusief werkmap, alle materialen en BTW. Meer informatie? Kijk op www.powerforkids.nl voor meer informatie en de data, of bel naar Barbara te Boekhorst (06 140 298 64).



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.