Bijgewerkt: 25 juni 2022

Nieuwe directeur Amstelland Bibliotheken

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
11-05-2009

De Raad van Toezicht van de Stichting Amstelland Bibliotheken meldt, dat per 6 april 2009, Christine Kempkes gestart is als directeur/ bestuurder van de zeven bibliotheken in Amstelveen, Uithoorn, Aalsmeer en Kudelstaart. Zij volgt Els Verhagen op, die na 16 jaar Amstelland Bibliotheken verlaten heeft.

Kempkes Amstelveen
(Christine Kempkes - 2009)

Christine Kempkes is de nieuwe directeur van Amstelland Bibliotheken


Christine heeft ruime en rijke bestuurlijke ervaring als bestuurder van twee ROC's (Regionale Opleidingscentra) en was eerder directeur van het Amsterdam Fashion Institute. Daarnaast ontwikkelde en verzorgde zij programma's voor leiderschap en kennismanagement in een reële én WEB 2.0 omgeving, voornamelijk voor not for profit organisaties.

De leden van de Raad van Toezicht hebben er vertrouwen in, dat Christine de vernieuwing en het cultureel ondernemerschap mét alle medewerkers verder vorm gaat geven, en resultaten zal boeken als het gaat om de versterking van de positie van Amstelland Bibliotheken als baken in een veranderend medialandschap.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.