Bijgewerkt: 12 juni 2024

Nieuwe directeur Kunstuitleen Amstelveen aangetreden

Nieuws -> Informatief

Bron: Herbert Bos
04-04-2014

Op 20 maart 2014 heeft Hetty Tjalkens, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, afscheid genomen als directeur van de Kunstuitleen. Tijdens een drukbezochte receptie in de Kunstuitleen aan het Stadsplein is stilgestaan bij de periode van 23 jaar, waarin onder haar leiding de Kunstuitleen is uitgegroeid tot een goed lopende, moderne organisatie, waarvan door veel Amstelveense inwoners en bedrijven gebruik wordt gemaakt.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Herbert Bos, de nieuwe directeur van Kunstuitleen Amstelveen opent een tentoonstelling in februari 2014


Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen als Hetty’s opvolger. Mijn naam is Herbert Bos, ik ben 50 jaar oud en naast mijn nieuwe baan als directeur van Kunstuitleen Amstelveen ben ik ook directeur van Stichting Volksuniversiteit Amstelland, die tevens is gevestigd aan het Stadsplein. Ik doe dit laatste al 8 jaar. Daardoor ken ik Hetty en de Kunstuitleen en haar medewerkers al geruime tijd en zijn wij als instellingen goede collega’s van elkaar.

Ik hoop op een goede samenwerking met u en ik ga ervan uit, dat wij elkaar binnenkort in de Kunstuitleen, of elders zullen ontmoeten en kennis kunnen maken. U kunt mij bereiken via het gebruikelijke telefoonnummer en ik zal in de komende periode dinsdag- tot en met vrijdagmiddag in de Kunstuitleen aanwezig zijn.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.