Bijgewerkt: 3 juli 2022

Nieuwe directeur Schiphol Real Estate

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
01-02-2008

Drs. André van den Berg (45) is benoemd tot directeur van Schiphol Real Estate (SRE), een dochteronderneming van Schiphol Group. Hij treedt op 15 april 2008 in dienst en wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen van, het beleggen in en het beheer en de exploitatie van commercieel vastgoed op en rond luchthavens in binnen- en buitenland. Hij rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur (CCO), de heer Maarten de Groof.

Sinds 1987 werkt André van den Berg in de vastgoedsector waarin hij diverse functies heeft vervuld. Op dit moment is hij Adjunct Directeur Tenstone BV en verantwoordelijk voor de opbouw van een Europese vastgoedportefeuille. Daarvoor was hij in dienst bij Corio N.V. als projectdirecteur van Hoog Catherijne en als Director Acquisition Turkey en Central Europe.

Schiphol Group is een exploitant van luchthavens die als missie heeft om duurzame waarde te creëren voor haar stakeholders door het ontwikkelen van AirportCities en het positioneren van Amsterdam Airport Schiphol als de meest toonaangevende AirportCity. De onderneming heeft de ambitie om een van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld te zijn.

Schiphol Group is eigenaar en exploitant van Amsterdam Airport Schiphol, Rotterdam Airport en Lelystad Airport en bezit 51% van de aandelen in Eindhoven Airport. Buiten Nederland neemt de onderneming via Schiphol USA Inc. deel in JFKIAT dat Terminal 4 op John F. Kennedy Airport bij New York exploiteert, en heeft het een belang in Brisbane Airport Corporation, exploitant van de luchthaven van Brisbane in Australië. http://www.schipholgroup.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.