Bijgewerkt: 4 december 2023

Nieuwe directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
01-10-2014

'Hierbij hebben wij het genoegen u te laten weten, dat met ingang van 1 oktober 2014 tot directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen is benoemd mevrouw Darshan van Egmond' - meldt het bestuur van de vereniging.

Foto Amstelveen
(Foto Katja Mali - 2014)

Mevrouw Darshan van Egmond, de nieuwe directeur van de Ondernemersvereniging Amstelveen


Darshan van Egmond is al ruim 12 jaar werkzaam op het verenigingskantoor en is aldus volledig op de hoogte van alle ins en outs betreffende de vereniging. Het laatste half jaar heeft zij de facto al als eerste aanspreekpunt van de vereniging gefungeerd en heeft zij het bestuur de overtuiging gegeven, dat de leiding van het Bureau en de externe dagelijkse vertegenwoordiging van de vereniging met gerust hart aan haar kunnen worden toevertrouwd.

Het bestuur vertrouwt er dan ook vast op, dat de vaardigheden en het enthousiasme van Darshan van Egmond een aanzienlijke bijdrage zullen leveren aan de behartiging van de belangen van het Amstelveense bedrijfsleven en aan de groei en bloei van onze vereniging. Darshan van Egmond zal -als steeds- telefonisch bereikbaar zijn op 020-6403071 of 06-52306143 en per e-mail op darshan@oa-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.