Bijgewerkt: 5 juni 2023

Nieuwe editie van het Cultuurcafé in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
12-10-2022

Op dinsdag 1 november 2022 is het weer zover, dan organiseert My Generation Amstelveen, in samenwerking met P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop, een nieuwe editie van het Cultuurcafé! Deze keer met een bijzondere gast, namelijk niemand minder dan John Stevens!

John Stevens is freelance muzikant en geeft zowel gitaar-als pianoles. Regelmatig treedt hij op met singer-songwriter act en met zijn band Interstate 44. Als singer-songwriter doet zijn muziek het goed bij kleinschalige optredens. Af en toe blaast Willem Smit mee op zijn saxofoon/dwarsfluit. Het repertoire van John laat zich inspireren door muziek van Bob Dylan en Eric Clapton, maar ook Bruno Mars en The Eagles zijn van de partij. Met enige regelmaat is hij te gast van diverse podia, eetgelegenheden en muziekcafés in de regio.

Foto Amstelveen
(Foto P60 - 2021)

Het café bij Poppodium P60

Over My Generation. My Generation Amstelveen, P60 en Amstelring Dagbesteding & Inloop slaan de handen ineen en organiseren een cultureel programma speciaal voor senioren onder noemer: My Generation. Dit voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums gevonden willen worden en niet alleen de bingo zien als hun favoriete uitje. Meer weten of aanmelden? Neem dan contact met ons op via Mygeneration@amstelring.nl of telefonisch nummer 06 14646643 (Misha de Jong). Aanvang: 14.00 uur (café open om 13.30 uur). Locatie: Café Poppodium P60, Stadsplein 100a, Amstelveen, 1181 ZM Amstelveen. Toegang is gratis!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.