Bijgewerkt: 11 augustus 2022

Nieuwe gratis krant in Amstelveen: AmstellandNieuws

Nieuws -> Informatief

Bron: Michel Becker
03-09-2021

Goedemiddag, hierbij in concept de nieuwe gratis krant AmstellandNieuws, waarin ook veel aandacht voor AmstellandSport. Deze zal maandelijks in een oplage van 30.000 stuks uitkomen in Amstelveen, Ouderkerk en Aalsmeer Oost, zoveel mogelijk huis aan huis bezorgd worden en op meer dan 100 afhaaladressen verkrijgbaar zijn. De redactie zal onder leiding staan van de ervaren Amstelveense journalist Nol de Vries, welke met een team van ervaren reporters en columnisten borg staat voor interessante en onafhankelijke berichtgeving.

Foto Amstelveen
(Bron Michel Becker - 2021)

De flyer van de nieuwe gratis krant AmstellandNieuws


De krant zal wederom op gerecycled papier en milieubewust gedrukt worden door Rodi Media uit Diemen en is een productie van deMediabv uit Amstelveen. In de bijlage (pdf 13 pagina’s) een dummy van de krant voor september en tarievenkaart. De krant komt elke laatste vrijdag van de maand uit, hierdoor kunnen wij nog verslag doen van de raadsvergaderingen van de woensdag daarvoor. De websites van AmstellandNieuws en deMediabv zijn eind september 2021 te bezoeken.  

Met vriendelijke groet, Michel Becker directeur – eigenaar deMediabv B.V. Laan van Kronenburg 141183 AS Amstelveen demediabv@ziggo.nl 06 21319395 -0622937639, voor tips en redactie; amstellandnieuws@ziggo.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.