Bijgewerkt: 18 april 2024

Nieuwe seizoen van de Amstellandse veteranen

Nieuws -> Informatief

Bron: Conchita Willems
24-09-2022

Op de 1e soos van het nieuwe seizoen Bond van Wapenbroeders - afdeling Amstelland kwamen veteranen en hun partners feestelijk bij elkaar in restaurant New Peking City op het Stadshart op 13 september 2022. Een vrolijk verjaarslied klonk voorafgaan in de zaal. Want aan de grote tafel zat onze actieve fotograaf Ben Vink.

Foto Amstelveen
(Foto Bond van Wapenbroeders - 2022)

Conchita Willems feliciteert Ben Vink met zijn 80ste verjaardag

Zijn mijlpaal van 80 levensjaren werd door deze diner ontmoeting samen bekrachtigd. Zijn echtgenote Ineke straalde ook; kijk gerust mee in de fotoreportage, die voor zichzelf spreekt. Via deze link. Ben ontving deze hulde ook voor inzet en persoonlijke betrokkenheid bij regionale herdenkingen in het Amstellandse. Tijdens herdenkingen wordt stilgestaan bij gevallenen en slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en van Vredesmissies daarna. En zeker bij het vieren van onze vrijheid. Erkenning en waardering voor veteranen en alle andere mensen in uniform die zich inzetten voor vrede, vrijheid en democratie is een groot goed.

Die strijd voor en het vieren van vrijheid begint bij iedere veteraan in zichzelf en in de samenleving. 

De 2e soos op dinsdagavond 11 oktober 2022 vindt zoals gewoonlijk plaats in ontmoetingscentrum De Bolder. U bent van harte welkom in De Bolder, Groenhof 140, 1186 EX Amstelveen vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.