Bijgewerkt: 12 juni 2024

Nieuwe sportlessen bij Soen SC

Nieuws -> Sport

Bron: Roy van Damme
18-04-2010

Deze week zijn er verschillende nieuwe sportlessen begonnen bij Soen SC. Dinsdag 13 april 2010 was de tweede les voor de beginnende tennissers op Tennispark de Startbaan. De dag erna stond er weer een groep van Soen SC op de banen, dit keer alleen de iets verder gevorderden.

Zondag 18 april was de eerste les voor de beginnende hardloper in het Amsterdamse Bos. Door het lekkere weer was het een top training. Woensdag wordt deze les weer vervolgt in het Vondelpark.

Van de zomer van 2010 komt Soen SC met korte tennislessen en bij de hardlooplessen kan altijd aangeschoven worden, dus wil jij op een sociale en ontspannen manier sporten? E-mail dan naar sport@soensc.nl  of kijk op www.soensc.nl  voor meer informatie. Tot Soen!

SOEN?

Soen staat voor Social Entertainment. De missie van Soen is om jong volwassenen samen te brengen door middel van sport en evenementen. De sporten zijn gericht op het sociale aspect, en plezier hebben staat bovenaan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.