Bijgewerkt: 9 december 2022

Nieuwe tweetalige basisschool in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Secretariaat School of Understanding
03-02-2015

Amstelveen is vanaf het nieuwe schooljaar een basisschool rijker. De School of Understanding zal zich per 1 augustus 2015 vestigen aan de Pandora. Op 16 februari en 23 maart 2015 organiseert de School of Understanding twee informatieavonden. Belangstellenden en geïnteresseerde ouders/verzorgers die meer willen weten over het onderwijs en de filosofie van deze school, zijn van harte uitgenodigd. Beide avonden beginnen om 20.00 uur en worden gehouden in het pand van Scholengemeenschap Panta Rhei, Pandora 2 te Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron School of Understanding - 2015)

Het logo van School of Understanding


Tijdens de informatieavond presenteert de school haar vernieuwende onderwijsconcept. Bij de School of Understanding staat de levenshouding van het kind centraal. De leerlingen worden aan de hand van doorlopende projecten actief gestimuleerd en ondersteund om zelfbewust en optimistisch in het leven te staan. Met als doel op te groeien tot een gelukkig, evenwichtig kind dat later een bijdrage weet te leveren aan de samenleving.

Het onderwijs wordt in twee talen gegeven: in het Nederlands en het Engels. Daarbij krijgt iedere leerling naast groepslessen een individueel digitaal lesprogramma op maat. Gewerkt wordt met de best-bewezen leermethoden ter wereld. Om werkende ouders tegemoet te komen beschikt de school over een geïntegreerde buitenschoolse opvang, waar de leerlingen actief begeleid worden. Daarnaast wil de school de ouders zo veel mogelijk zelf de schooltijden en de vakanties laten bepalen, zolang er aan een aantal minimum uren wordt voldaan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.