Bijgewerkt: 9 december 2022

Nieuwe voorlichtingsbijeenkomst 'Oplichting aan de deur'

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
01-09-2011

Onbekenden die zich uitgeven voor pakketbezorger, meteropnemer, loodgieter, thuiszorgmedewerker en zelfs politieagent. Het lijkt betrouwbaar maar is het dat ook? Doe daarom nooit zomaar open en gebruik een kierstandhouder.

De politie start na de zomervakanties weer een aantal voorlichtingsbijeenkomsten over het voorkomen van oplichting aan de deur. Nog altijd doen mensen op aanbellen zomaar open, waarna ze soms slachtoffer worden van ordinaire oplichtingpraktijken. De politie informeert daarom hoe te handelen bij onbekenden aan de deur. Het programma is interactief, waarbij praktijksituaties door acteurs worden nagespeeld.

De eerste bijeenkomst is vrijdagmiddag 2 september 2011 in het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) aan de Lindenlaan 75 in Amstelveen. Mensen zijn daar welkom van 13.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie en een handige tipkaart zijn terug te vinden op www.politie-amsterdam-amstelland.nl  . Onder 'thema’s' vindt u 'oplichting aan de deur'.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.