Bijgewerkt: 4 maart 2024

Nieuwe voorzitter Cliëntenraad Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
15-02-2010

Op 1 januari 2010 heeft Rita de Groot na 8 jaar afscheid genomen als voorzitter van de Cliëntenraad van Ziekenhuis Amstelland. Rita de Groot heeft vanaf de oprichting van de Cliëntenraad in 2002 een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de raad zoals deze nu in zijn huidige vorm functioneert.

Daarnaast was zij actief betrokken bij het Landelijke Steunpunt op het gebied van medezeggenschap in de gezondheidszorg (LSR). Rita de Groot heeft haar voorzittershamer overgedragen aan Jolanda van Schaik-Bogers. Jolanda van Schaik heeft ruim 16 jaar ervaring als verpleegkundige en werkt momenteel al 13 jaar bij KPMG.

De Cliëntenraad van Ziekenhuis Amstelland behartigt de algemene belangen van alle cliënten van het ziekenhuis en hun familie. De cliëntenraad adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur met als doel de zorg en dienstverlening aan cliënten van Ziekenhuis Amstelland nog verder te verbeteren. Ervaringen, ideeën en adviezen, gericht op het algemene belang van cliënten van het Ziekenhuis Amstelland zijn van harte welkom bij de Cliëntenraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.