Bijgewerkt: 25 juni 2024

Nieuwe website hockeyclub Pinoké

Nieuws -> Sport

Bron: A.M.H.C. Pinoké
29-08-2009

De Amsterdamse mixed hockeyclub hoofdklasser Pinoké behoort met ruim 2.000 leden tot de tien grootste hockeyclubs van Nederland. Niet alleen aanleiding, om in het jubileumjaar te starten met de bouw van een nieuw clubhuis, maar ook om een geheel vernieuwde website te introduceren.

Pinoke Amstelveen
(A.M.H.C. Pinoké - 2009)

De kop van de website van de Amsterdamse mixed hockeyclub Pinoké


Voorzien van een strakke layout en heldere navigatiestructuur, waarmee zowel leden als buitenstaanders digitaal snel hun weg vinden binnen de club. De site is tot stand gekomen door Pinoké-leden in samenwerking met webhost Lisa. Alle relevante informatie inzake Pinoké vind je vanaf nu op www.pinoke.nl

Snelheid, techniek, presentatie en communicatie, dat zijn de kenmerken van het moderne hockey. Voor Pinoké voldoende aanleiding om te starten met de bouw van een nieuw clubhuis, maar ook om per vandaageen geheel vernieuwde website te introduceren. De site biedt daarnaast een scala aan handige functies, en zal spoedig worden uitgebreid met relevante info m.b.t. de topteams Heren 1 en Dames 1. Ook deze teams hebben zich immers spectaculair vernieuwd!

Andere in het oog springende zaken zijn:  1. simpel navigeren m.b.v. uitvalmenu’s

  2. duidelijke scheiding tussen info voor senioren en junioren

  3. eigen email-adressen voor alle commissies / commissieleden

  4. meer zichtbaarheid voor sponsoren

  5. specifieke info (bijv. Spelregels 6-tallen) te downloaden als pdf


De nieuwe site is ontwikkeld door Jeroen van Heugten (design) in samenwerking met Eric de Meij (projectcoördinatie), terwijl webmaster Rene van Toledo en Erik van Rossum (Secretaris) aan de ‘achterzijde’ enorm veel werk hebben verricht.

Webhost LISA tenslotte is in de persoon van Richard Arnold verantwoordelijk voor de technische realisatie. Gezamenlijk zijn zij er van overtuigd dat Pinoké je naast hockey- nu ook optimaal surfplezier biedt. Voor nadere informatie: Eric de Meij, commissie communicatie, 06 52 61 20 01

Amsterdamsche Mixed Hockey Club Pinoké?

De Amsterdamsche Mixed Hockey Club O.K. wordt opgericht door Frans Klauwers, Paul Leistnikow en Rien Weijerman op 23 januari 1929, dus 80 jaar geleden. In 1932 kwam door inspanningen van Otto Cornelissen in Amsterdam Zuid de Amsterdamsche Hockey Club Pinokkio van de grond.

Deze beide clubs vormden na een roerige periode vanwege de tweede wereldoorlog in 1946 uiteindelijk de Amsterdamsche Mixed Hockey Club Pinoké, met Ko Brandsma als eerste voorzitter. Pinoké heeft ruim 1.000 juniorleden en 1.000 seniorleden. Lees meer op de vernieuwde website: PinokéAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.