Bijgewerkt: 25 juni 2022

Nieuwe zomerdienstregeling 2009 Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
27-03-2009

Met ingang van de zomerdienstregeling (29 maart - 25 oktober 2009) vliegen passagiers vanaf Schiphol rechtstreeks naar meer dan 230 bestemmingen over de hele wereld. Nieuw in de zomerdienstregeling zijn de bestemmingen Forli in Italië en Uralsk in Kazachstan.

Schiphol verwelkomt deze zomer twee nieuwe luchtvaartmaatschappijen, Norwegian.no en Windjet. Norwegian.no voert zes keer per week een vlucht uit op Kopenhagen en eveneens zes keer per week een vlucht op Oslo. Windjet vliegt twee keer per week op het Italiaanse Forli. Tarom is na een afwezigheid van enkele jaren terug vanuit de hoofdstad Boekarest.

Terug na een winterstop zijn de bestemmingen Calgary, Hartford, Cincinatti, Pau, Bergerac, Oujda en Pula. Niet langer als charter-  maar als lijndienstbestemming wordt gevlogen op Djerba, Kefalonia, Kos, Jerez de la Frontera en Almeria.

De zomerdienstregeling is als pdf te downloaden via www.schiphol.nl. Maandelijks wordt deze versie vernieuwd. Voor meer informatie kunnen passagiers ook terecht bij het Customer Contact Center van Schiphol op telefoonnummer 0900-0141 (€0.40 per minuut).

In de zomerdienstregeling staat ook een praktische informatie over de diverse opties om in te checken, treinvervoer van en naar Schiphol, parkeren, hotels en alle mogelijkheden om op een prettige manier tijd door te brengen op de luchthaven.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.