Bijgewerkt: 21 september 2021

Nieuwjaarsreceptie 2015 van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
05-01-2015

Een fantastisch begin van het nieuwe jaar voor bruisende Amstelveense Ondernemersvereniging. Op donderdag 8 januari 2015 wordt de nieuwjaarsreceptie van de Ondernemersvereniging Amstelveen gehouden in het sfeervolle restaurant LUTE. De ontvangst is vanaf 17.30. Om 18.00 uur zal voorzitter Alphons Böggemann traditioneel zijn nieuwjaarstoespraak houden. En aansluitend kunnen de gasten deelnemen aan een diner, dat Peter en Marieke Lute exclusief voor de OA hebben samengesteld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2007)

Het trendy restaurant Lute, op het terrein van de voormalige kruitfabriek De Oude Molen


Sinds de oprichting van de vereniging in 1990 is het nog niet voorgekomen, dat van de 150-200 deelnemers 100 personen bleven dineren, waaronder de burgemeester, de gemeentesecretaris en de wethouders met partners. De OA is enthousiast over het contact, dat zij het afgelopen jaar met het nieuwe college van B en W heeft opgebouwd en heeft alle vertrouwen in een voortzetting van deze prettige samenwerking in 2015. Het is goed voor Amstelveen als ondernemers en bestuurders elkaar met enige regelmaat persoonlijk ontmoeten, zodat ze elkaar weten te vinden als dat nodig is. De OA-bijeenkomsten bieden hier dé gelegenheid voor.

Het OA netwerk bruist van de energie en het is fantastisch, wat dat teweeg brengt. In het afgelopen jaar groeide het ledental van de vereniging met maar liefst 38 bedrijven naar ruim 260. Dit jaar stelt de OA zich ten doel om de magische grens van 300 leden te bereiken. Een mooie kroon op 25 jaar Ondernemersvereniging Amstelveen! Bent u ondernemer en nog geen lid van de OA? Kijk dan op www.oa-amstelveen.nl voor meer informatie. Adres: restaurant LUTE De Oude Molen 5, 1184 VW AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.