Bijgewerkt: 13 augustus 2022

Nieuwjaarswens van Arthur van Dijk de commissaris van de Koning

Nieuws -> Provincie

Bron: Provincie Noord-Holland
22-12-2021

Vanuit het provinciehuis in Haarlem wenst commissaris van de Koning Arthur van Dijk alle Noord-Hollanders het beste toe voor 2022.

'Beste inwoners van onze mooie - provincie Noord-Holland,... Het jaar 2021- was weer een jaar van uitersten onder andere natuurlijk veroorzaakt door corona. Het was een jaar, waarin onze samenleving weer open ging en waarin we elkaar wat vaker konden zien. Tegelijkertijd een jaar, waar in onze samenleving weer open ging en waarin we elkaar wat zakelijk en privé wat vaak konden zien.

Het was tegelijkertijd ook een jaar, waarin men soms weer een stap terug moeten doen en dat blijft lastig, want u en ik had natuurlijk gehoopt dat we dan verder zouden zijn want in deze feestmaand gezellig en in grote getale het jaar konden afsluiten thuis met de hele familie op het werk met alle collega's en relaties.Bijvoorbeeld tijdens een kerstboom op me ook bijvoorbeeld in de straat tijdens het oud en nieuw feest. Helaas het mag nog niet zo zijn wij vinden het wel anders zie ik gelukkig nog steeds te veel om elkaar ook iets van te maken en motivatie van kom op, we slaan ons samen hier doorheen en die uitdaging pakt u bijna elke dag op al bijna 2 jaar lang ook uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd makkelijk is.

Mijn dochter woont in een woongroep en ja ik kan daardoor door Corona of niet altijd zijn dat doet pijn kijk alleen al daarom samenleving en het werk dagelijks gewoon doorgaan in Noord-Holland daar ben ik wel trots op en dat we dat samen ook doen in onderlinge verbondenheid ieders mening telt voor die flexibiliteit en kracht wil ik mijn waardering uitspreken.

Dat doe ik een bijzonder richting alle mensen die dagelijks om de moeilijke omstandigheden moeten werken hulpverleners mensen in de zorg onderwijs winkel en horeca personeel. In het nieuwe jaar zal Noord-Holland weer bouwen aan een verder en een mooie nieuwe toekomst dan doen we samen met onze partners relaties. Maar vooral het met u onze inwoners. Laten we samen in gesprek blijven elkaar helpen naar elkaar omkijken en de schouders er samen onder zetten onder de uitdagingen die nog gaan komen.

Vanaf deze plek wensen u in ieder geval een hele fijne feestdagen toe het allerbeste voor 2022 en hopelijk kunnen we binnenkort samen in goede gezondheid onze prachtige provincie verder ontwikkelen.'Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.