Bijgewerkt: 24 juli 2024

Nieuwste XpresSpa is geopend op Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
24-03-2010

De tweede XpresSpa op Amsterdam Airport Schiphol is open! De nieuwste XpresSpa op de D-pier is het antwoord op de toenemende vraag aan diensten en producten op het gebied van persoonlijke verzorging en welbevinden.

XpresSpa op Schiphol

XpresSpa biedt passagiers de mogelijkheid om vlak voor take off nieuwe energie op te doen en ontspannen de reis te beginnen. Daarnaast worden home and bodycare-producten en cadeaus verkocht. Bij de behandelingen wordt rekening gehouden met de verblijfsduur van de passagier op de luchthaven.

Massages, manicures, pedicures en verschillende gezichtsbehandelingen voor hem en haar, worden snel en vakkundig uitgevoerd. Met behandelingen vanaf tien minuten, kan de vakantie nog voor take off beginnen.

Met de komst van XpresSpa op de D-pier kunnen passagiers nu vlak voor take off niet alleen hun laatste boodschappen doen bij Vizzit of genieten van Starbuckskoffie maar ook onspannen bij XpresSpa. XpresSpa bevindt zich op de eerste verdieping in Lounge 2 en op de D-Pier - tussen ABN AMRO en Starbucks en is dagelijks open van 07.00 uur tot 20.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

Met de uitbreiding van XpresSpa, Back to Life en de self-service massagestoelen van Massage-O-Matic biedt Schiphol reizigers een compleet programma van welness- en beautyproducten aan. Kijk voor meer informatie op www.schiphol.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.