Bijgewerkt: 24 maart 2023

Nomad Theater in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-04-2012

Op zondag 22 april 2012 bezoekt het reizende gezelschap Nomad Theater het Amstelveens Poppentheater . Boris controleert de aarde op scheuren. Als hij op een dag ontdekt, dat de Aarde zwanger is, weet hij nog niet dat zijn onderzoek verstoord zal gaan worden door de schatrijke Arthur Heras, geheimagent van de PLA (Pak Lekker Alles).

Léon en Louise helpen Boris echter vanuit hun winkeltje om zijn opdracht tot een goed einde te brengen. Ook krijgt hij hulp van Thérèse, een lieve, arme, oude vrouw die op straat leeft.

Nomad Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2012)

Nomad Theater


Ed en Marie-Louise zijn al ruim 30 jaar poppenspelers en acteurs en hebben hun voorstellingen gespeeld in vele theaters en op vele festivals, niet alleen in Nederland, maar ook in Polen, Zweden, Frankrijk, België, Spanje, Brazilië, Roemenië en Marokko. Hun nieuwste voorstelling heet ‘Pak Lekker Alles’ en is leuk voor iedereen vanaf 5 jaar oud.

Aanvang voorstelling zondag 22 april 14.30 uur. Toegangsprijs € 8,50. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl of telefonisch op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.