Bijgewerkt: 5 december 2022

Noord-Hollandse poppodia organiseren online festival op 9 mei 2021

Nieuws -> P60

Bron: P60/NH-Pop
08-04-2021

Tien Noord-Hollandse podia presenteren op zondag 9 mei 2021 het gratis online NH-Pop Festival. Tussen 15:00 en 18:00 kan publiek vanuit huis schakelen tussen optredens van onder andere Wies, Tim Knol, The Overslept en Mell & The Vintage Future.

NH-Pop Festival. Er gebeurt iets moois in Noord-Holland. In samenwerking met Stichting NH-Pop organiseren Patronaat, De Vorstin, Podium Victorie, P60, Podium Duycker, Manifesto, PX, P3, Q-Factory en Podium de Flux op 9 mei het NH-Pop Festival. Tussen 15:00 en 18:00 kun je vanuit je luie stoel online het festival bijwonen. En net als bij een live festival, kies je zelf welk optreden je wilt zien. Volume op max, biertje erbij en de festivalervaring is compleet! 

Foto Amstelveen
(Bron NH-Pop - 2021)

De deelnemers van het NH-Pop Festival in mei 2021


Programma. Het programma loopt uiteen van punk tot hiphop, met gevestigde en nieuwe namen. Van rootsrock met Tim Knol, tot catchy Nederpop liedjes van Wies, de energieke rock van The Overslept en nog veel meer. Het hele programma is te bekijken via https://www.nhpop.nl/line-up/ .

Het NH-Pop Festival is een samenwerking tussen tien poppodia en Stichting NH-Pop, een belangrijke verbinder en promotor van popmuziek in Noord-Holland. Daarnaast zal mediapartner NH-Media een deel van de uitzending verzorgen. Presentator Morad El Ouakili gaat op bezoek bij alle deelnemende podia om te kijken hoe het met ze gaat en voor een uniek kijkje achter de schermen. Ga voor meer informatie en de livestream naar https://www.nhpop.nl/festival/


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.