Bijgewerkt: 4 maart 2024

OA Winterborrel bij het Amsterdamse Bostheater

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
17-02-2012

In de zomer brengt de Ondernemersvereniging Amstelveen altijd een bezoek aan de voorstelling in het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos. De leden waarderen deze bijeenkomst zeer en de OA draagt Het Bostheater natuurlijk een warm hart toe.

De voorstellingen zijn altijd de moeite waard en het dineren op het podium bijzonder. Daarbij is Het Bostheater ook nog lid van de Ondernemersvereniging. Maar wie bezoekt Het Bostheater nou in de winter? Inderdaad, de OA, in het kader van het gekozen jaarthema ‘Anders Denken, Anders Doen!’.

Winterborrel  Amstelveen
(Foto OA-Amstelveen - 2012)

Winterborrel van Amstelveense ondernemers in het Bostheater


De 100 ondernemers die zich voor deze bijeenkomst hadden aangemeld werden gisteren met brandende vuurkorven en glühwein ontvangen bij de studio van Het Bostheater. Voorafgaand aan de bijeenkomst kwamen weer 15 nieuwe contacten ‘sfeer proeven’ en die zat er weer goed in.

De bijeenkomst was zeer geanimeerd en het aansluitende stamppottenbuffet smaakte goed. Wilt u ook eens kennismaken met de Ondernemersvereniging Amstelveen? Kijk dan op www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.