Bijgewerkt: 7 december 2022

Omar Munie ontwerpt reisaccessoires voor Schiphol

Nieuws -> Schiphol

Bron: Schiphol Group
18-12-2012

Op 18 december 2012 heeft Renate Verbaan, ambassadeur van UNICEF Nederland, de eerste designertas uit een unieke Schiphol collectie van de jonge Nederlandse modeontwerper Omar Munie in ontvangst genomen.

Hiermee startte de verkoop van een exclusief voor Amsterdam Airport Schiphol ontworpen lijn met leren tassen en andere stijlvolle reisaccessoires. Schiphol verdubbelt de opbrengst van de verkoop en doneert dit bedrag aan UNICEF Nederland.

Munie Amstelveen
(Foto Schiphol Group - 2012)

Renate Verbaan, ambassadeur van UNICEF Nederland krijgt de eerste designertas van de Schiphol collectie van modeontwerper Omar Munie overhandigd


Alle items zijn vervaardigd van gerecycled leer afkomstig van 350 loungestoelen uit de terminal. De stijlvolle ontwerpen vertellen zo elk een bijzonder verhaal. Alle items uit de Schiphol collectie zijn handgemaakt in het atelier van Omar Munie in Den Haag.

De collectie bestaat onder meer uit een leren shopper, verkrijgbaar in twee modellen en acht kleuren en diverse reisaccessoires zoals een clutch, paspoortmapje, sleutelhanger en tassenhanger. De Schipholtassen en accessoires worden in een beperkte oplage verkocht in een eenmalige pop-up store op Schiphol Plaza (naast Délifrance).

Facebookactie 'win een designertas'

Fans van Schiphol en Omar Munie kunnen op www.facebook.com/schiphol  een unieke Schiphol designertas van Omar Munie winnen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.