Bijgewerkt: 29 november 2022

Ondernemen, is dat iets voor mij?

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
10-06-2013

Ondernemen iets voor u? Kom naar de gratis Startersavond

‘Ondernemen, is dat iets voor mij?’ Voor iedereen die deze vraag heeft organiseren gemeente Amstelveen en de Kamer van koophandel Amsterdam een gratis oriëntatieavond voor starters op woensdag 26 juni 2013 in Amstelveen. Deze Startersavond is van 19.00 uur tot 22.00 uur in het raadhuis Amstelveen, Laan Nieuwer-Amstel 1 in Amstelveen.

Denkt u wel eens na over het starten van een eigen bedrijf? Wilt u weten hoe u dit moet aanpakken, of welke stappen u daarvoor moet doen? Kom dan naar de oriëntatieavond voor (pre-)starters ‘Ondernemen iets voor u?’. Gratis en bij u in de buurt.

bedrijf Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2013)

Denkt u wel eens na over het starten van een eigen bedrijf? Wilt u weten hoe u dit moet aanpakken, of welke stappen u daarvoor moet doen?


Wat kunt u verwachten?

Het programma bevat het 10-stappenplan voor zelfstandig ondernemen: van het in kaart brengen van uw ondernemerskwaliteiten, via een marktverkenning en het afdekken van risico’s, naar de daadwerkelijke opstart van een bedrijf.

Na een paneldiscussie met specialisten en ondernemers staan op de informatiemarkt medewerkers van de Belastingdienst, de gemeenten Amstelveen en KvK Amsterdam, diverse ondernemersverenigingen en het UWV Werkbedrijf klaar voor een persoonlijk gesprek. De avond zal afsloten worden met een netwerkborrel.

Wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA): ‘Startende ondernemers zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. De gemeente wil starters helpen met het opstarten van hun bedrijf. Zo kunnen zij via de site van de gemeente bij Balie Bedrijven een afspraak maken met een medewerker. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang, dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom zijn dit soort netwerkbijeenkomsten zo belangrijk.’

Aanmelden

Denkt u wel eens aan het starten van een eigen bedrijf? Kom dan naar ‘Ondernemen iets voor u?’ de oriëntatieavond voor (pre-)starters van de Kamer van Koophandel. Aanmelden kan op www.kvk.nl/ietsvoormij Kamer van Koophandel Amsterdam De Ruyterkade 5, 1013AA T: 020 531 4429Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.