Bijgewerkt: 29 november 2022

Ondernemers in de Schouwburg Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: OA-Amstelveen
08-10-2012

Schagen & Helder Accountants trakteert OA Young Professionals op VanVelzen

65 Young Professionals verzamelden zich afgelopen donderdag 4 oktober 2012, op uitnodiging van de Ondernemersvereniging Amstelveen, in het theatercafé van de Schouwburg op het Stadsplein. Om optimaal van de tijd gebruik te kunnen maken om te netwerken, werd tijdens de borrel een walking dinner uitgeserveerd.

oa Amstelveen
(Foto OA - 2012)

Ruud van den Helder (r) op de foto met VanVelzen en twee werknemers van zijn kantoor


De ondernemers waren nog lang niet uitgepraat, toen zij verzocht werden om zich naar de theaterzaal te begeven, waar om 20.00 uur de première van het concert The Rush of Life van VanVelzen speelde. Een fantastisch initiatief van OA-lid Schagen & Helder om de concertkaarten te sponsoren.

Tijdens het concert werd de sfeer er zeker niet minder op. Van Velzen zorgde niet alleen voor een fantastisch concert met het nodige amusement. Zijn optreden was verrassend en vernieuwend. Hij liet zien, hoe je op een geheel andere manier een concert kunt geven en je publiek er nog meer bij kunt betrekken. H

et paste daarmee perfect binnen het jaarthema ‘Anders denken, Anders doen’ van de OA. Na afloop werd er nog even nagepraat en was er tijd voor wat foto’s en handtekeningen, voordat rond de klok van twaalf de avond werd afgesloten.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een OA Young Professionals bijeenkomst bijwonen, of informatie over de Ondernemersvereniging Amstelveen? Kijk op  www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.