Bijgewerkt: 15 juni 2024

Ondernemers presenteren zich tijdens de lunch

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
04-09-2012

'Lunchen moet u toch, dus waarom niet met ons?'- is het motto van de informatieve lunchbijeenkomsten van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Op dinsdag 11 september 2012 organiseert de OA weer een lunchbijeenkomst ‘Leden presenteren zich’. Vier OA-leden (Amstelveense ondernemers) krijgen de gelegenheid om hun bedrijf, product of dienst  tijdens de lunch aan de aanwezigen te presenteren. Zij krijgen hier elk een kwartier de tijd voor.

senders Amstelveen
(Foto OA - 2012)

Bijeenkomst van de Amstelveense ondernemers


De deelnemers ontvangen zo binnen twee uur (tijdstip 12.00 uur-14.00 uur) voor hen interessante informatie en kennis op diverse niveaus. Twee keer per jaar organiseert de OA een dergelijke ‘Leden presenteren zich’ lunchbijeenkomst. Inmiddels is er al een reservelijst voor de ‘Leden presenteren zich’ in maart 2013. Om maar aan te geven hoe succesvol deze formule is.

De bijeenkomst op 11 september wordt aangeboden door Amstelveen Business Centre, Startbaan 8 in Amstelveen, www.amstelveenbc.nl.  Bent u ondernemer en wilt u meer informatie over de Ondernemersvereniging Amstelveen kijk dan op www.oa-amstelveen.nl of stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.