Bijgewerkt: 8 december 2023

Ondernemers zijn weinig bekend met nieuwe financieringsvormen

Nieuws -> Informatief

Bron: Kamer van Koophandel
04-02-2016

Kamer van Koophandel organiseert Week van de Financiering

Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind 205 uit onderzoek van de Kamer van Koophandel en Hogeschool Utrecht. Om ondernemers een overzicht te bieden wat er allemaal mogelijk is op het gebied van financiering, organiseert de Kamer van Koophandel van 15 tot en met 19 februari 2016 de Week van de Financiering. Op donderdag 18 februari kunnen geïnteresseerden terecht bij Hotel van der Valk Schiphol A4 in Hoofddorp. De Week van de Financiering is naast Hoofddorp ook in Duiven, Nootdorp, Assen en Eindhoven te bezoeken.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2016)

Ondernemers zijn weinig bekend en hebben weinig ervaring met nieuwe financieringsvormen, bleek eind 205 uit onderzoek van de Kamer van Koophandel


Programma. De bijeenkomst in Hoofddorp is van 15.30 uur tot 21.00 uur. Michiel Muller, bekend van Tango, Route Mobiel en online supermarkt Picnic, is dagvoorzitter. Hij vertelt zijn verhaal en interviewt enkele ondernemers uit de regio over hun ervaringen met financieringen. Daarna kunnen bezoekers deelnemen aan flitssessies over allerlei financieringsvormen, zoals crowdfunding, rekening courant en online kredietverstrekking. Op het Financieringsplein staat de KvK samen met ruim 25 deskundige partijen klaar voor persoonlijk advies. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden. De Week van de Financiering vindt op 5 locaties in het land plaats. Iedere dag op een andere locatie vanaf 15.30 uur. Informatie over het programma staat op www.kvk.nl/financiering . Geïnteresseerden kunnen zich via deze website ook aanmelden. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.