Bijgewerkt: 24 juni 2024

Ondernemersborrel OA en diner op 15 maart 2012

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
05-03-2012

'Wie in zichzelf gelooft, hoeft zich nooit te bewijzen.' ...  zou je denken. Want alsnog werd Joseph Oubelkas in 2004 tijdens een zakenreis in Marokko zonder enig bewijs opgepakt en onschuldig veroordeeld tot tien jaar celstraf.

U bent er waarschijnlijk van overtuigd, dat u zoiets nooit zal overkomen. Joseph bewijst het tegendeel. Hij deelt op donderdag 15 maart 2012 graag zijn ervaringen met u, tijdens onze Ondernemersborrel bij Restaurant Kronenburg (Prof. E. M. Meijerslaan 6 in Amstelveen).

Oubelkas Amstelveen
(Bron OA - 2012)

Joseph Oubelkas


De bijeenkomst begint om 17.30 uur met een netwerkborrel. Rond 18.15 uur zal onze gastspreker zijn verhaal doen. Na de borrel kunt u aanschuiven voor een driegangen diner à € 32,50 inclusief twee glazen wijn en een kop koffie/thee. Aanmelden is noodzakelijk. Bent u onverhoopt verhinderd, dan kunt u zich nog tot en met dinsdag 13 maart 2012 kosteloos afmelden voor het diner.

Voorafgaand aan de borrel (rond 17.10 uur) geven onze directeur en voorzitter een korte uitleg over de gang van zaken binnen de OA. Dit is speciaal voor potentiële leden, of leden die voor het eerst een bijeenkomst van ons bezoeken.

Vervolgens worden de 'nieuwkomers' gekoppeld aan een mentor, een ervaren lid dat hen vol enthousiasme aan andere leden zal voorstellen. Aanmelden hiervoor kan via info@oa-amstelveen.nl . Geeft u dan meteen aan, of u ook van het mentorschap gebruik wilt maken. Kortom, een bijeenkomst die u niet mag missen. We zien u graag op donderdag 15 maart 2012 in Restaurant Kronenburg!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.