Bijgewerkt: 29 maart 2024

Ondernemersvereniging Amstelveen doet het echt anders!

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
29-05-2012

Onder de noemer: 'Anders denken, Anders doen!  Net een stap verder. ' ontving de OA haar leden op 24 mei 2012 op het zonovergoten terras van Het Amstelveense Poppentheater. Zij waren daar te gast voor de algemene vergadering.

Het OA bestuur werd in de theaterzaal onder applaus van de leden gedechargeerd voor het gevoerde beleid in het afgelopen jaar. De vergadering verliep zoals gewoonlijk vlot en geanimeerd. Na een korte pauze hield spreker Richard Bottram een indrukwekkend en inspirerend verhaal over zijn levensmissie: bijdragen aan een wereld, waarin de ziekte kanker niet langer levensbedreigend is.

Bottram Amstelveen
(Foto Ondernemersvereniging Amstelveen - 2012)

Richard Bottram tijdens zijn inspirerend verhaal over zijn levensmissie


In 2005 verloor Richard zijn vriendin aan kanker en dat was voor hem het moment om het roer drastisch om te gooien en de Stichting Marathon365 op te richten. Gedurende 365 dagen rende hij 365 marathons in 14 Europese landen. In 2010 nam hij het initiatief van het Wheel of Energy365: het megagrote hardloopwiel dat tot eind vorig jaar voor de hoofdingang van Schipholplaza te vinden was en door vele hardlopers 24 uur per dag draaiende werd gehouden.

Met dit project heeft Richard Bottram op een unieke wijze aandacht gecreëerd voor de strijd tegen kanker. Met als belangrijkste missie: hoop uitdragen voor een beter leven met kanker. Bent u nog geen lid, maar wilt u een keer ‘sfeer komen proeven’ tijdens een OA bijeenkomst? Stuur een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie over de Ondernemersvereniging Amstelveen is te vinden op www.oa-amstelveen.nl .



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.