Bijgewerkt: 25 juni 2024

Ondernemersvereniging Amstelveen ging 'Down Under'

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
12-03-2012

Zoals u weet, bouwt Amsterdam aan een nieuwe metrolijn die Amsterdam Noord in 16 minuten met Amsterdam Zuid verbindt, en onder het centrum door gaat. Een gigantisch project, ook wel bekend als de Noord/Zuidlijn.

In het kader van OA Cultureel organiseerde de Ondernemersvereniging Amstelveen op vrijdag 9 maart 2012 een bezoek aan het informatiecentrum Noord/Zuidlijn en een rondleiding door de metrobuis-in-aanbouw aan de Sixhaven, waar de grote tunnelbuizen gebouwd zijn.

oa  Amstelveen
(Foto J. W. Penders - 2012)

Ondernemers in de metrotunnel in Amsterdam


De tunnel eindigt in Noord nu nog ter hoogte van de Sixhaven, met als eindpunt het schuivengebouw, dat het water van het IJ tegenhoudt. Zo’n 45 ondernemers verzamelden zich om 9.15  uur op het Stationsplein in  Amsterdam om vervolgens met de pont de naar de tunnel te gaan.

Tijdens informatiefilm en de rondleiding kwamen alle facetten aan bod, zowel de technische hoogstandjes als de overlast voor de stad. Voor meer informatie over de  Ondernemersvereniging Amstelveen en de bijeenkomsten verwijzen wij naar  www.oa-amstelveen.nl. Bent u ondernemer en nog geen lid van de OA, dan bent u van harte welkom op één van onze bijeenkomsten. Stuurt u dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.