Bijgewerkt: 29 november 2022

Ondernemersvereniging Amstelveen introduceert de verenigingsapp

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
04-01-2021

De Ondernemersvereniging Amstelveen trapt het nieuwe jaar af met een besloten app voor haar leden. In deze tijd, waarin fysieke bijeenkomsten schaars zijn en de communicatie steeds meer versnippert, introduceert de OA een verenigingsapp. De Ondernemersvereniging Amstelveen is in 30 jaar uitgegroeid tot een krachtig en betrokken ondernemersnetwerk, waar mensen elkaar persoonlijk kennen en waar de gunfactor, het solidariteitsgevoel en de bereidheid om elkaar te helpen groot zijn. De vereniging investeert juist nu in een app, omdat zij gelooft dat dit positief zal bijdragen aan de onderlinge verbindingen en communicatie tussen de leden en de communicatie van de vereniging met haar leden.

'Veel ondernemers hebben hun omzet en/of opgebouwde reserves als gevolg van de coronacrisis (enorm) zien teruglopen, terwijl voor anderen de omzet juist is toegenomen. Hoe kunnen zij elkaar helpen? En waar kunnen wij hulp bieden?' zegt directeur Darshan Sloot. 'Dat is, waar onze vereniging het komende jaar op gaat inzetten onder de noemer ‘Meer voor elkaar!’. De app is een middel waarmee leden elkaar makkelijker en sneller kunnen vinden en benaderen.'Ben je lid van de OA? Dan ontvang je automatisch een uitnodiging met persoonlijke identificatiecode om de verenigingsapp te downloaden. Jouw bedrijfsgegevens worden automatisch toegevoegd en de contacten die jouw bedrijf vertegenwoordigen ontvangen een uitnodiging om de app te downloaden en te gebruiken. Tot een maximum van drie gebruikers per lidmaatschap, afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf en de hoogte van de contributie die jij betaalt.

De OA App biedt vele voordelen. Met de app kun je snel en eenvoudig contact maken én houden met alle leden van de OA, heb je altijd en overal direct toegang tot je OA netwerk en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en de verenigingsactiviteiten.

Foto Amstelveen
(Bron Ondernemersvereniging Amstelveen - 2021)

Ontwikkeld door Kees Sonke van Brand Match


De app biedt:

-Een overzicht van alle leden met een uitgebreide zoekfunctie.

-Een 'smoelenboek' van alle contactpersonen.

-De mogelijkheid om net als op LinkedIn persoonlijke contacten te leggen met andere leden.

-Een 1 op 1 chatfunctie.

-De mogelijkheid voor de OA om groepen (communities) aan te maken voor Group Chat.

-Een actueel overzicht van de activiteiten en de deelnemers.

-Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

-Zakelijk vraag en aanbod vinden elkaar.

De OA App is mede mogelijk gemaakt door. De verengingsapp van de OA is ontwikkeld door Bundeling en mede mogelijk gemaakt door OA leden Rabobank Amstel en VechtBDOVictoria ConsultGROUPCARDFrisoXpert.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.