Bijgewerkt: 27 juni 2022

Ondernemersvereniging Amstelveen verhuist naar de Parktoren

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
30-03-2016

De Ondernemersvereniging Amstelveen is vanaf eind maart 2016 gehuisvest in een prachtige kantoorruimte naast de ingang van de Parktoren. Dankzij Rabobank Amstel en Vecht verblijft de OA nu op deze mooie zichtlocatie, tussen de bedrijven, midden in het centrum van de stad.

De OA was op zoek naar nieuwe kantoorruimte en Rabobank Amstel en Vecht naar een organisatie, of bedrijf die voor meer aanloop en reuring in de Parktoren zou kunnen zorgen.

Dankzij Rabobank MKB Manager en OA bestuurslid Els Hommes was de link snel gelegd. Rabobank en OA zijn al gezamenlijk betrokken bij diverse lokale projecten zoals circulaire economie, onderwijs en werkgelegenheid, citymarketing en ZAAI, een initiatief van de gemeente Amstelveen voor startende ondernemers. Daarnaast organiseerden zij onlangs samen een drietal workshops voor ondernemers (Raboklanten en OA leden) over ‘De cirkel van Succes’.

Foto Amstelveen
(Foto OA - 2016)

Darshan van Egmond, directeur Ondernemersvereniging Amstelveen en Erwin Schols, directeur Rabobank Amstel en Vecht


Al snel waren beide partijen het er dan ook over eens, dat de OA de juiste organisatie was voor de kantoorruimte in de Parktoren. OA en Rabobank zijn een gebruiksovereenkomst aangegaan voor de periode van tenminste één jaar, met de intentie om te verlengen. Het OA kantoor kan in deze periode kosteloos gebruik maken van een prachtige kantoorruimte en alle beschikbare faciliteiten.

Om de samenwerking op een feestelijke manier te beklinken en ondernemers met de nieuwe kantoorlocatie van de OA kennis te laten maken, wordt de geplande ondernemersborrel van 21 april 2016 georganiseerd in de Parktoren. Alle OA leden en relaties, buurbedrijven, of andere ondernemers die een keer willen komen ‘sfeerproeven’ zijn van harte uitgenodigd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De Parktoren in het Stadshart van Amstelveen


Een bijzonder woord van dank namens de Ondernemersvereniging Amstelveen aan Rabobank Amstel en Vecht en OA leden Gebr. Gorter BV voor het kosteloos verzorgen van de verhuizing, CNE ICT Professionals die met korting zorg heeft gedragen voor een soepele overgang van telefonie en internet en KVGO voor hun gastvrijheid in de afgelopen vijf jaar en ondersteuning tijdens de verhuizing vanuit hun pand. Meer informatie via: www.oa-amstelveen.nl.isAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.