Bijgewerkt: 21 september 2021

Ondernemingsraad van AM Groep begint 2015 met een petitie!

Nieuws -> Informatief

Bron: AM Groep
12-01-2015

Ondanks het feit, dat de gemeente Amstelveen eind november 2014 liet weten, dat zij de 21 medewerkers van de AM Groep geen schijnzekerheid wilde bieden door nogmaals een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan te bieden, is er op de rand van het oude jaar door de gemeente Amstelveen een oplossing gevonden voor 21 personen in de WSW dankzij maatwerk. De ondernemingsraad van AM Groep is uiteraard blij voor de betreffende medewerkers, echter heeft de ondernemingsraad heeft wel moeten constateren, dat het geen 21 personen betrof, maar slechts 12 medewerkers.

Maandag 5 januari 2015 was de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel van AM Groep. Naast de speech van de algemeen directeur heeft ook de Ondernemingsraad een speech gegeven. Voor deze Nieuwjaarsborrel waren ook de vakbonden uitgenodigd door de Ondernemingsraad. Aanwezig waren Joke Stoel (FNV), Peter Wiechmann (FNV) en Albert Spieseke (CNV). De vakbonden waren aanwezig om de opgestelde petitie onder de aandacht te brengen bij de medewerkers van AM Groep.

De lancering van de petitie heeft tot doel om, namens zoveel mogelijk belanghebbenden van AM Groep, een signaal van zorg omtrent de voorgenomen plannen richting de gemeenten af te geven. Inmiddels loopt de petitie een week en zijn al vele honderden handtekeningen verzameld. De petitie loopt nog tot begin februari. Het uiteindelijke doel van deze actie is om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor het behoud van AM Groep. De petitie zal begin februari namens AM Groep en de vakbonden aan de betreffende wethouders worden aangeboden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.