Bijgewerkt: 23 juni 2024

Online beweegprogramma van AmstelveenSport

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
08-04-2020

Mede ingegeven door de coronacrisis zoekt AmstelveenSport online contact met Amstelveners van jong tot oud. Gezamenlijk bewegen en/of sporten is op dit moment niet mogelijk, maar bewegen kan ons absoluut helpen in deze tijden. Naast fysieke fitheid is ook zeker onze mentale gezondheid van belang en bewegen helpt daarbij. Het RIVM heeft richtlijnen opgesteld, waarbinnen bewegen gelukkig nog mogelijk is, zowel binnen als buiten. AmstelveenSport adviseert iedereen om zich vooral te houden aan deze regels. Blijf allen gezond!Facebook of Instagram zijn bestaande mogelijkheden om met de doelgroepen (volwassenen/ senioren, jeugd en talenten) van AmstelveenSport te communiceren. Vanaf dit moment is daarbij een online platform geopend met diverse tips voor al deze doelgroepen om in beweging te blijven en/of uitdagingen met elkaar aan te gaan. Onder de noemer #amstelveenbeweegt, beweegt heel Amstelveen (en omstreken) online.

Met dit platform richt AmstelveenSport zich op alle Amstelveners, in dit geval in drie doelgroepen: jeugd, volwassenen/senioren en de sporttalenten. Op het platform vindt men (voor elk van de drie doelgroepen) wekelijks filmpjes met beweegtips, uitdagingen voor de jeugd en de verschillende wandelroutes (o.a. van de 11 Parkentocht die op dit moment zou plaatsvinden).

Contact. Op het platform is ook op alle werkdagen een chatfunctie beschikbaar, waarbij men terecht kan bij de Buurtsportcoaches voor vragen en opmerkingen over bewegen in Amstelveen ten tijde van de Coronacrisis. Voor geregistreerde talenten van AmstelveenSport is online coaching mogelijk. Voor meer informatie kan men kijken op de nieuwe website: bewegen.amstelveensport.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.