Bijgewerkt: 18 september 2021

Ontdek je talent op Neverland bij Scouting Kantankye

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
14-10-2013

Zaterdag 19 oktober 2013 vindt voor de derde keer het avontuurlijke evenement Neverland plaats. Van 11.00 tot 18.00 uur in het jeugddorp op scoutingterrein Kantanky aan de Princesselaan 5-6 in Amstelveen. Dit jaar spannender en avontuurlijker dan ooit. Jong en oud is van harte welkom. Toegang is gratis.

Scouting Kantankye, Cardanus en het tiener en jongerenwerk Amstelveen toveren speciaal voor deze dag het jeugddorp om tot een mega ontdekplek voor jong en oud. Thema dit jaar is ‘Ontdek je talent op Neverland!’ Er zijn 6 onderdelen: reddingsdiensten, sport & spel, podium, natuur & milieu, creatief en een foodcorner.

Kantankye Amstelveen
(Foto Kantankye - 2013)

De banner op de website van Scouting Kantankye


Programma

Door de samenwerking met lokale organisaties, bedrijven en vrijwilligers staat er een mooi programma. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in een brandweerwagen, daarnaast zijn er scoutingactiviteiten, lightpainting, community art, dansworkshops, taekwondo-workshop, free running, muziek van team Blitsflits een dj workshop door Downtown en nog veel meer! Ook treedt Niels van “So you think you can dance op”!

Ontdekken en buitenspelen

Neverland werd voor het eerst georganiseerd in 2011 met het doel mensen uit de buurt kennis te laten maken met de scouting en buitenspelen. Daarbij was het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en nieuwe dingen te ontdekken. Neverland verwijst naar het verhaal van Peter Pan die samen met zijn vrienden de meest bijzondere avonturen beleeft.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.