Bijgewerkt: 12 april 2024

Ontmoet Colourful Minds in P60

Nieuws -> P60

Bron: P60
20-05-2023

Het duo Colourful Minds bestaat uit zangeres Lotte de Waal en gitarist Gijs van Duijn. Samen hebben ze een gedeelde passie voor muziek. Ze hebben een gevarieerd repertoire van bekende popnummers (o.a. Krezip, Racoon & Amy Winehouse) omgezet naar een akoestische setting. Ze proberen elk nummer een eigen twist te geven en hun interpretaties van de nummers op akoestische wijze vorm te geven. Perfect voor een middag/avondje sfeermuziek tijdens een hapje en een drankje!

Foto Amstelveen
(Foto Alisha Kalea - 2023)

Het duo Colourful Minds bestaat uit gitarist Gijs van Duijn en zangeres Lotte de Waal

My Generation. Al enkele jaren weten velen de eerste dinsdagmiddag van de maand de weg naar Poppodium P60 te vinden. Het is er dan een gezellige bedoeling met niet zelden veel gelach, vertier en de beste muziek uit de jaren ‘60 tot heden. Muziekliefhebbers die niet achter de geraniums willen zitten, zijn hier op de juiste plek! Tijdens de activiteiten van My Generation wordt een inmiddels populaire programmering neergezet. Zo is er één keer in de maand een afwisselend programma van (live)muziek en repeteert het My Generation Rockkoor er elke dinsdagmiddag.

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Stuur dan een berichtje naar mygeneration@amstelring.nl . Of beter, loop gewoon eens binnen, bijvoorbeeld dinsdag 6 juni 2023! My Generation is een samenwerking van het poppodium P60 en Amstelring, samen organiseren zij een cultureel programma speciaal voor senioren. 6 juni is Colourful Minds te bewonderen in het P60 Café, kaarten zijn beschikbaar via de website: www.p60.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.