Bijgewerkt: 19 april 2024

Ontmoet de schrijver Adriaan van Dis in Uithoorn

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
01-04-2022

Tijdens deze exclusieve meet-and-greet gaat auteur Adriaan van Dis (1946) in gesprek over zijn nieuwste werk 'De Wandelaar'. Stel al je brandende vragen aan deze befaamde auteur en ontmoet andere literatuurliefhebbers op 14 april 2022. Adriaan van Dis wordt geïnterviewd door Carel Nieber, oud-docent Alkwin Kollege en Anton Furnée, programmamaker bij de Bibliotheek Amstelland. Ze gaan in gesprek over zijn schrijverschap en zijn roman 'De Wandelaar', die zich in Parijs afspeelt. De lezing vindt plaats in een prachtlocatie, namelijk de Thamerkerk in Uithoorn. Het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Foto Amstelveen
(Foto Carel Schutte/Adriaan van Dis - 2022)

Adriaan van Dis (1946) is een auteur, journalist en televisiepresentator, die in 1983 als schrijver debuteerde met de novelle Nathan Sid


Zend je vraag in. Heb jij een vraag die je Adriaan van Dis graag wilt stellen? Stuur je vraag dan vooraf naar Anton Furnée (evenementen@debibliotheekamstelland.nl) Tijd: donderdag 14 april 2022 Locatie: Thamerkerk, Amsteldijk Noord 1 in Uithoorn. Prijzen: Leden € 12,50 / Niet-leden € 17,50. Meer informatie vind je op de website. Klik hier om meer te lezen over Nederland Leest en het boek van Adriaan van Dis.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.