Bijgewerkt: 19 april 2024

Ontmoeting van cultuurmakers tijdens Kunstkaasplank in P60

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C-Amstelveen
30-01-2023

Een moment van inspiratie voor cultuurmakers. In Amstelveen zijn cultuurmakers op verschillende vlakken actief. Denk aan muziek, museum, theater, educatie en beeldende kunst. Naast het reguliere cultuurprogramma worden ook bijzondere projecten geïnitieerd, zoals CultuurKabaal, de Toneelleesclub, P60 Lab, USE-IT, Masterclasses en KickASS. Enthousiast ontvangen en al met al goed voor een levendig cultureel klimaat in Amstelveen. Op dinsdag 7 februari 2023 ontmoeten cultuurmakers voor en achter de schermen elkaar tijdens Kunstkaasplank in de kleine zaal van Poppodium P60.

Foto Amstelveen
(Foto P60 Amstelveen - 2021)

P60 in Amstelveen

Borrel met Kunstkaasplank. Iedereen die werkzaam is in de kunsten, is welkom bij Kunstkaasplank - een borrel met een gevarieerde mix van geestelijke borrelhapjes. Kunstenaars, musici, docenten, programmeurs, organisatoren, professionals, amateurs en anderen hebben de gelegenheid om hier ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen. De borrel wordt opgeluisterd met live muziek, verzorgd door lokaal talent, en een kunstenaar die over zijn/haar inspiratiebronnen vertelt.

Ondersteunen en versterken. Het idee om alle creatieve krachten bijeen te brengen tijdens een gezellige borrel is afkomstig van de kunst- en cultuurinstellingen aan het Stadsplein: Platform C, P60 - Venue for Pop Culture & Media en Schouwburg Amstelveen. Doel is om het cultuurklimaat van Amstelveen te ondersteunen en te versterken. We hopen dat deze symbiose gaat resulteren in een verdere groei van creatieve plannen. Wordt vervolgd!

Wat: Kunstkaasplank netwerk borrel Wanneer: dinsdag 7 februari, 17.00-19.00 uur. Waar: Kleine Zaal P60, Stadsplein 100a, 1181 ZM Amstelveen. Website: https://platform-c.nu/agenda/kunstkaasplank-inspiratieborrel-voor-iedereen-in-de-kunsten/ Facebook:  https://www.facebook.com/PlatformCAmstelveen/events



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.