Bijgewerkt: 13 april 2021

Ontmoetingscentrum in het Keizer Karelpark bestaat sinds 51 jaar

Nieuws -> Informatief

Bron: Elwin Lindeman
20-08-2020

Op vrijdag 28 augustus 2020 viert het Maatschappelijk Ontmoetingscentrum (MOC) in Keizer Karelpark het 51-jarig bestaan. Om dat te vieren zijn er van 10.00 - 16.00 uur activiteiten en proeflessen voor buurtbewoners, vrijwilligers en andere gasten.

Het gebouw werd in september 1969 opgeleverd aan de Lindenlaan 75, en speelt al jaren een belangrijke rol in het welzijnswerk. Stichting Buurtkamer Keizer Karelpark en Participe Amstelland zijn de welzijnsorganisaties in het MOC. Zij organiseren deze dag proeflessen en er is informatie over het aanbod. Naast de eigen proeflessen zijn ook True Insight, Team ED en het cursusbureau aanwezig op het 51-jarig bestaan van het gebouw.

Foto Amstelveen
(Bron Gemeentearchief Amstelveen - 2014)

Het MOC-gebouw in aanbouw aan de Lindenlaan 75 op 27 maart 1969


Om 10.00 uur is de opening met een kopje koffie of thee. Groot en klein kan komen midgetgolfen. Er zijn 8 midgetgolfbanen, meedoen kan met een strippenkaart voor € 5,- per persoon inclusief een drankje, een hotdog en een ijsje. Er zijn de hele dag proeflessen te doen van. Op het gebied van taal zijn er proeflessen van Nederlands Taalvaardig en Engels voor beginners.

Er is een creatieve proeflessen van de Crea Club, de Handwerkochtend en een midlife yoga gebaseerd op mindfulness van Anja Timmermans. Voor kinderen zijn er proeflessen voor schilderen met T. Bano en pottenbakken van NamahaPottery.

Team ED heeft een levensverhaal en er wordt informatie gegeven, Marion Gulpers doet een relatiesketch vanuit True Insight en het cursusbureau is aanwezig. Verder zijn er mooie prijzen te verdienen met het rad van avontuur.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.