Bijgewerkt: 21 maart 2023

Ontwikkelingen winkelcentrum Groot Gelderlandplein

Nieuws -> Informatief

Bron: Philogirl
08-08-2008

Eind 2007 is Kroonenberg Groep de nieuwe eigenaar geworden van winkelcentrum Groot Gelderlandplein te Amsterdam Buitenveldert. Begin 2008 is Kroonenberg Groep begonnen met een revitalisatie van het winkelcentrum.

Gelderlandplein Amstelveen
(Kroonenberg Groep - 2008)

Het winkelcentrum Groot Gelderlandplein in Amsterdam Buitenveldert


Aanpassen kleurstelling

Door bezoekers van het Buitenveldertse winkelcentrum werd enthousiast gereageerd op de aanpassing van de kleurstelling. De lichte kleuren van de pilaren werden vervangen door donker antraciet waardoor het winkelcentrum een chiquere en eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Tijdelijk verwijderen banken

Enige dagen geleden zijn de zitbanken in het winkelcentrum verwijderd met het doel nieuwe banken te plaatsen. Deze nieuwe banken, van Italiaans design, zijn speciaal geschikt voor gebruik in openbare ruimten en passen beter bij de nieuwe uitstraling van het Groot Gelderlandplein. Wanneer alles volgens planning verloopt worden de prachtig vormgegeven banken begin volgende week geplaatst.

Uitbreiding zitplaatsen door komst La Place

Begin juli is horeca gelegenheid La Place geopend waar zowel jongeren als ouderen rustig kunnen genieten van een heerlijke lunch, salade of een lekker kopje koffie.

Tevens beschikt het Groot Gelderlandplein over een ruime hoeveelheid aan mooie horecagelegenheden aan de buitenzijde van het winkelcentrum.

Rookvrij en fietsvrij winkelen

Bij binnenkomst van het winkelcentrum worden bezoekers erop geattendeerd dat alle passages en pleinen in het winkelcentrum rookvrij zijn en dat fietsen aan de buitenkant van het winkelcentrum gestald dienen te worden. Deze aanpassingen dragen bij aan een plezierige winkelbeleving.

Ontwikkelingen

In het komende jaar worden zowel door de eigenaar als door de winkeliers veel inspanningen geleverd om het Groot Gelderlandplein voor het winkelend publiek nog aantrekkelijker en gezelliger te maken.

Het Groot Gelderlandplein is gevestigd in Amsterdam Buitenveldert en minder dan een kwartier verwijderd van het centrum van Amsterdam. Met bijna 100 winkels staat het winkelcentrum garant voor een heerlijke plek waar u al uw boodschappen kan doen en heerlijk kunt shoppen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.