Bijgewerkt: 2 maart 2024

Op 23 en 24 september 2017 zijn Open Dagen in wijngaard de Amsteltuin

Nieuws -> Informatief

Bron: Jan Schake/Tieke Roosen
14-09-2017

Op 23 en 24 september 2017 zet wijngaard de Amsteltuin in Amstelveen haar poorten wijd open voor bezoekers. Alle Amsteltuinwijnen van 2016 bekroond. Bij de nationale Wijnkeuring der Lage Landen 2016 heeft de Amsteltuin opnieuw bronzen medailles en een predikaatszegel gekregen voor haar wijnen.

Het dagcentrum van de Amsteltuin heeft bovendien een aantal andere producten gemaakt, zoals Verjus en traditionele wijnazijn. Al deze producten zijn op de open dagen verkrijgbaar. Holland Wine Center. Maak kennis met de unieke verzameling van Nederlandse top-wijnen in de nieuwe winkel van de Amsteltuin. De poppen van Niska’s Cutiez, zeep en parfum uit de Beemster, houten huisjes van de Houtstek, Verjus, traditionele wijnazijn, druivensap en de Amstelgrappa van distilleerderij de Schans uit Uithoorn. Expositie, honing, grappa en houten artikelen

Foto Amstelveen
(Bron De Amsteltuin - 2017)

De flyer van de open dagen in De Amsteltuin in september 2017


Henk en Hieke Kooij verkopen hun Amstelveense honing tijdens de open dagen. De Schans uit Uithoorn presenteert de Grappa die gestookt is van de druiven van de Amsteltuin. Ons Tweede Thuis staat met een kraam vol met zelfgemaakte houten artikelen. Een dag om jezelf  te verwennen. De eerste oogst van 2017 is binnen. Laat je bedwelmen door de heerlijke geuren van gistend druivensap en geniet van de mooie verhalen.

Het worden op 23 en 24 september vast prachtige dagen, waarop heerlijk op het terras gezeten kan worden om kennis te maken met de wijnen, lekkere hapjes in aangenaam gezelschap. Gedurende de hele middag worden rondleidingen verzorgd in de wijngaard en de kelder. Een mystery guest verzorgt de muziek. Openingstijden op beide dagen zijn van 12.00 uur tot 17.00 uur. Adres: www.amsteltuin.nl Langs de Akker 5 in Amstelveen (vlak naast de Emergohal)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.