Bijgewerkt: 4 maart 2024

Op de voorjaarsmarkt 2012 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Star Promotions
17-02-2012

Het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 maart 2012 organiseert Star Promotions weer de gezellige Voorjaarsmarkt op het Stadsplein in Amstelveen. De Voorjaarsmarkt bestaat uit ongeveer 150 marktkramen, waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Hierbij kunt u denken aan diverse kleding en mode, schoenen, sieraden, woondecoratie, planten en bloemen, lederwaren, boeken en multimediaproducten.

weekmarkt  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Weekmarkt in het Stadshart Amstelveen


Als u trek krijgt van het rondneuzen op de markt kunt u onder andere terecht bij kramen met Griekse feta, beenham, hamburgers, Surinaamse snacks, poffertjes, Italiaans schepijs en Vietnamese loempia’s.

Op de Voorjaarsmarkt wordt er ook aan de kinderen gedacht. Zo kunnen ze zich vermaken met een ritje op een pony of in het treintje, op de PowerJump en er staat een draaimolen!

Tijden van de voorjaarsmarkt

Zaterdag 3 maart van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 4 maart van 11:00 tot 17:00 uur

Op de zondag is er ook een koopzondag in Amstelveen. Noteer het in uw agenda en beleef een gezellige dag met vrienden en familie in Amstelveen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.