Bijgewerkt: 12 juni 2024

Open Dag 2010 Watersportvereniging Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Peter Post
19-04-2010

Watersportvereniging Amstelveen, kortweg WSA, houdt op zaterdag 24 april 2010 vanaf 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag om de inwoners van Amstelveen en omliggende gemeenten kennis te laten maken met de watersportfaciliteiten in Amstelveen.

WSA Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

WSA flyer van de Open Dag


De WSA is een actieve vereniging met ongeveer 200 leden.Het clubterrein bevindt zich aan de Handweg 131 te Amstelveen, gelegen naast het Funcenter van Diemen en vlak bij de historische Handwegkerk.

Vanaf het terrein is een open verbinding met de schitterende Poel, met fantastische zeil- en surfmogelijkheden. Naast de zeil- en surfsport worden er gedurende het gehele jaar nevenactiviteiten georganiseerd. Het is de doelstelling van de vereniging om de watersport voor iedereen in Amstelveen en omliggende gemeenten toegankelijk en betaalbaar te houden door aantrekkelijke contributies.

zeilboten Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

Een paar zeilboten van WSA in de haven van het clubterrein


De vloot bestaat uit open boten van het type Flying Arrow, Laser Pico's, Optimisten, en professionele surfplanken. Naast het vrij gebruik van dit materiaal voor de leden die al kunnen zeilen of surfen, worden er ook jaarlijks zeil- en surflessen gegeven, zodat iedereen op de juiste wijze van deze vormen van watersport kan genieten. Op de website www.wsawatersport.nl  is meer informatie over de WSA te vinden. U bent van harte uitgenodigd bij de WSA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.