Bijgewerkt: 21 september 2021

Open Dag 2014 bij MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Nicky M. Faroque MBO College Amstelland
05-03-2014

Dinsdag 11 maart 2014 opent het moderne gebouw van het MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Amstelveen, weer haar deuren voor de Open Dag. Dit hightech College verzorgt een scala aan top mbo-opleidingen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

roc Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Het gebouw van het MBO College Amstelland in Amstelveen


Voor studenten met ambitie

Het MBO College Amstelland richt zich met vooral niveau 4 opleidingen op een gedegen toegang tot de arbeidsmarkt en doorstroom naar het hbo. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om doorstuderen nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen.

Hightech

Dit College onderscheidt zich door hightech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft Wi-Fi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor de nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen.

Breed aanbod

Behalve Detailhandel, Marketing en de tweetalige opleiding International Business Studies, kent dit College ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfs- en salarisadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk en Onderwijsassistent. Daarnaast lopen de ICT opleidingen Smart Media Advisor en Applicatieontwikkelaar. Behalve de reguliere zijn er ook voor 23+ studenten passende mogelijkheden binnen Juridische Dienstverlening. Voor meer informatie over alle opleidingen, kijk op www.rocva.nl

Het ROC van Amsterdam (ROCvA) verzorgt (v)mbo-opleidingen in nagenoeg alle beroepsrichtingen - van vliegtuigmonteur en banketbakker tot hotelmanager en verpleegkundige. Het ROC van Amsterdam is zeer innovatief en heeft nauwe banden met het werkveld. Intensieve samenwerking is er met o.a. Schiphol in het Schiphol College, met The College Hotel, een viersterren hotel in Amsterdam Zuid en met Johan Cruijff in het Johan Cruyff College voor topsporters.

De Frank Sanders Akademie is één van de bijzondere onderdelen van het ROCvA, gespecialiseerd in musicalonderwijs. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum en Hoofddorp. Het ROC van Amsterdam behoort tot de 42 roc’s die ons land telt en werkt nauw samen met ROC Flevoland. www.rocva.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.