Bijgewerkt: 2 december 2022

Open Dag 2015 bij MBO College Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: MBO College Amstelland
05-03-2015

Dinsdag 10 maart 2015 opent het moderne gebouw van MBO College Amstelland, onderdeel van het ROC van Amsterdam in Amstelveen, weer haar deuren voor de Open Dag. Dit high-tech college verzorgt een scala aan top mbo-4 opleidingen. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen en zich te oriënteren op een opleiding. Tot 20.00 uur kan in het gebouw aan de Maalderij 37 kennis worden gemaakt met diverse opleidingsrichtingen en vertellen docenten en studenten hier meer over.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Open Dag 2015 bij MBO College Amstelland


Voor studenten met ambitie

Het MBO College Amstelland richt zich met voornamelijk niveau 4 opleidingen vooral op de doorstroom naar een passende hbo-opleiding. Met versnelde trajecten zijn er mogelijkheden voor maatwerk om zo een vervolgstudie voor de student nog makkelijker te maken. Zo kan iedere student het beste uit zichzelf halen. Deze Open Dag presenteert onderwijspartner Inholland zich ook met gerichte informatie over vervolgstudies op het hbo.

High-tech

Dit College onderscheidt zich door high-tech werkvormen in het onderwijs. Het hele pand heeft wi-fi en elke student werkt met een laptop. Tijdens de lessen wordt veel gebruik gemaakt van smartboards. Er is veel aandacht voor nieuwe media en dus ook de inzet van bijvoorbeeld smartphones in de lessen. Behalve Detailhandel, Marketing en de tweetalige opleiding International Business Studies, kent dit College ook aanbod op het gebied van Accountancy, Bedrijfsadministratie, secretariële ondersteuning, Sport & Gezondheid en Pedagogisch Werk & Onderwijsassistent. Verder bieden wij opleidingen op het gebied van Juridische Dienstverlening voor zowel jongeren als 23+. Op ICT-gebied hebben wij de Social Media Adviseur en Applicatieontwikkelaar. Voor meer informatie over alle opleidingen en aanmelden, kijk op www.rocva.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.